Till innehållet Till sidfoten To English Till startsidan

Bara 10 min till City

...nära Observationsparken, Övre Slotts och Universitetshuset.

Hotell Stella

Vi vill att Uppsala lever kvar i ditt hjärta!

Välkommen  till Hotell Stella! Vi vill vara ett uppsalahotell där stadens atmosfär och intressanta historia får utrymme. Vi finns i ett område mellan Ekonomikum och Engelska parken. Vi vill ge dig en prisvärd och minnesrik vistelse. Vi har statligt avtal. Se under Fakta.

Hotell Stella erbjuder inte lyx, men väl ett prisvärt, fräscht hotell med stilren inredning. Vi finns nära Uppsalas klassiska studentkvarter, Universitetet och Domkyrkan och det tar mindre än tio minuter att promenera till citykärnan.

Hotell Stella ligger alldeles vid Observatorieparken i Uppsala, vilken omger Uppsala universitets Gamla observatorium från 1853. Fortfarande anordnar Uppsala Amatörastronomer visningar i observatoriet för allmänheten vid rätt väderlek.

Visst upplever du Uppsala bäst om du ger dig ut i staden, men ofta hinner man inte se allt, speciellt inte om du är här i arbetet. Därför vill vi låta dig uppleva Uppsalas själ redan på hotellet. Efter din vistelse på Hotell Stella vill vi att minnet av Uppsala lever kvar i ditt hjärta!

Alla medarbetare på vårt hotell vill göra vårt allra bästa för att ge dig bästa tänkbara service och få dig att känna dig som hemma.

På Hotell Stella blir din trivsel vår glädje!

Paket/Erbjudanden

Öppnar klockan 07:00
018-510414 Ring
E-post